Bútoralapanyag és bútorkellék kereskedelem

Kérdése van?

+36-22/563-750 ● info@erfa.hu

Új beszállítónk: SALU fogantyúprofilok, tolóajtó szettek

SALU fogantyúprofilok, tolóajtó szettek
2024-02-22
Új beszállítónk: SALU fogantyúprofilok, tolóajtó szettek

Örömmel jelentjük be, hogy új beszállítóval bővítettük a kínálatunkat. A SALU Systems termékei kiváló minőségűek, melyek modern dizájnban és rendkívüli funkcionalitásban ötvözik a stílust és a tartósságot.

 

Alumínium fogantyúprofilok

A SALU fogantyúprofilok a kiváló minőségű alumíniumból készült bútoralkatrészek egy exkluzív kollekcióját képviselik, melyek modern dizájnban és rendkívüli funkcionalitásban ötvözik a stílust és a tartósságot.

Modern és stílusos dizájn: az alumínium fogantyúprofilok modern megjelenést biztosítanak a bútoroknak, valamint a különböző formáknak, kiviteleknek és színeknek köszönhetően mindenki megtalálja a számára tökéletes profilt.
Könnyű tisztíthatóság: az alumínium könnyen tisztítható felülettel rendelkezik, így könnyen tisztán tartható például konyhai környezetben is, ahol gyakran fordul elő szennyeződés és zsírosodás.
Korróziónak ellenálló: a nedvesség és pára gyakori a konyhában, az alumínium pedig ellenáll a korróziónak, így hosszú távon is megőrzi esztétikus megjelenését.
Ergonomikus kialakítás: az alumínium fogantyúprofilok könnyű és kényelmes használatot biztosítana a mindennapi konyhai tevékenységek során.
Tartósság: az alumínium szilárdsága miatt a fogantyúprofilok ellenállnak a gyakori használatból adódó kopásnak és ütődéseknek ezzel hosszú élettartamot biztosítva.

Ezen előnyök révén az alumínium fogantyúprofilok tökéletes választást jelentenek mind dizájn, mind felhasználási szempontból a bútortervezés során.

Tolóajtó szettek és vasalatok

Tolóajtók egyre népszerűbbek és számos előnnyel járnak, különösen akkor, ha hatékony térkihasználásra és modern dizájnra van szükség.

Térhatékonyság: a tolóajtók nem foglalnak helyet a helyiségben, így a teret hatékonyabban lehet kihasználni. Ez különösen előnyös kisméretű helyiségekben, vagy olyan helyeken, ahol fontos a szabad mozgástér.
Modern és elegáns megjelenés: könnyedén illeszkednek bármilyen belső tér dizájnjához, hozzájárulva az esztétikai érték növeléséhez.
Könnyű kezelés: A tolóajtók könnyen nyithatók és zárhatók, így a használatuk nem igényel különösebb erőfeszítést. Ez különösen előnyös kisgyermekes családok számára.

A tolóajtók egy modern és praktikus megoldást jelentenek, amelyek ideálisak lehetnek bármilyen otthoni vagy irodai tér kialakításához.

alumínium fogantyúprofil

stílusos fogantyúk

tolóajtó rendszerek

modern megjelenés

térhatékonyság

Oszd meg ismerőseiddel:
Hírlevél ✉
Hol talál meg minket?
ER-FA 2000 Faipari Kft.
Cím: 8060 Mór, Asztalos u. 3.
Telefon: (+36) 22 / 563 750
Fax: (+36) 22 / 563 759
Szabászat: (+36) 22 / 563 782
ER-FA 2000 Faipari Kft.
Cím: 8000 Székesfehérvár,
Szent Flórián körút, Zámolyi út sarok
Telefon: (+36) 22 / 512 000
Fax: (+36) 22 / 512 009

© 2020. ER-FA 2000 Faipari Kft. Minden jog fenntartva!