Bútoralapanyag és bútorkellék kereskedelem

Kérdése van?

+36-22/563-750 ● info@erfa.hu

Kastamonu lapanyagok az ERFA kínálatában

Kastamonu laminált bútorlap
2017-08-12
Kastamonu lapanyagok az ERFA kínálatában

A Kastamonu kezdetben törökországi, ma már nemzetközi cég több évtizedes faipari alapanyag gyártói tapasztalattal a háta mögött a 2010-es évek elején indította be romániai, szászrégeni gyárát, ahonnan Magyarország mellet a nyugat-európai piacok kiszolgálása is folyik. 

 

Kastamonu forgácslapgyár - RomániaA Kastamonu történelméhez hozzátartozik, hogy eleinte Törökországban kezdtek terjeszkedni, majd különbözö üzemeket nyitottak Bulgáriában, Boszniában, Romániában es Oroszországban. A folyamatos feljlesztések és növekedés eredményeképpen mára a termékkínálatuk bővült; ajtófrontok, laminált parketta, laminált forgácslap, MDF, laminalt MDF, magasfenyu MDF, valamint kartonpapírok találhatók az új termékek között.

A Kastamonu Románia telepén működő faforgácslemez gyárban jelenleg négy gyártósor működik, egy nyers faforgácslemez gyártósor, évi 500.000 m³ kapacitással, egy hozzávetőleges 50 millió m² kapacitású, dekorpapír impregnáló sor és két lamináló sor 20.000.000 m²/év kapacitással.

KASTAMONU bútorlapok, forgácslapok
Ma a Kastamonu széles nemzetközi kínálatában natúr faforgácslapot, 120 féle laminált faforgácslapot, 70 munkalapot és 18 különböző ajtólapmodellt találhatunk, amelyből a natur és laminált forgácslapok és a munkalapok raktárról elérhetőek az ER-FA mindkét telephelyén is. A faforgácslapok az európai szabványoknak megfelelően, az azokban előírt követelménykenk megfelelően készülnek a szászrégeni gyárban.

Kastamonu bútorlapokA laminált faforgácslapok 2800 x 2070 mm szabványméretben és 8 különböző vastagsági mérteben: 8, 12, 16, 18,  22,  25, 28, 30 mm állnak rendelkezésre.
A lapok minőségét a folyamatos minőségellenőrzés biztosítja, nagyon jók a karcállósági, vegyszerállósági mutatók és természetesen a formaldehid kibocsájtás tekintetében tudják az EN - 14322 szabány szerinti E1 osztályba sorolhatóság kritériumait.

A bútorlapok VISION fantázianevű színkollekciója 120 különböző színnel várja a bútorgyártókat, amelyek famintázatú, egyszínű és fantázia dekorokból állnak.

KASTAMONU munkalapok
A munkalapok területén egy 2014-es 8 millió eurós beruházást követően új minőségi szintere lépett a termelés, mind a minőség, mind a mennyiséget tekintve. A Technotop márkanév alatt forgalmazott munkalapok maganyaga forgácslap, amelyet a postformingolt élnél erősítenek meg egy MDF betéttel. A munkalapoknál alkalmazott dekor fokozottan kopás, ütés és karcálló, hogy a használat közbeni igénybevételnek a legmesszemenőbbekig megfeleljen. A vizes igénybevételeknek is megfelelve az ellenfólia is vízzáró és a ragasztás vízálló poliurethan.

Töltse le prospektusunkat!

» Kastamonu laminált- és munkalapok

A munkalapok két vastagsági méretben: 28 mm és 38 mm készülnek, bevizsgált fizikai paraméterekkel bírnak a szokásos hatásokkal szemben, hőállóságuk 180°-ig garantált.

A munkalapok színválasztéka 70 színt tartalmaz famintázatú, egyszínű és fantázia kategóriákban, amelyekkel a vásárlói igények majd teljes spektruma lefedhető.

Kastamonu felületek
Laminátum felületi struktúrák - KastamonuA laminátum talán legfontosabb paramétere, a színe mellett ma már nagyon fontos kiválasztási szempont a felületi struktura, amely a laminátum felületének mélységi strukturálásával jön létre. A Kastamonu jelenleg 7 strukturált felülettel gyárt laminált terméket. A matt és szupermatt felületek mellett természetesen megtalálható a másik véglet a magasfényű (high gloss) felület is a kínálatban, hogy az egyszerűbbekkel kezdjük a sort. A fa utánzatoknál lehet jó választás a faerezett és a fűrészelt felületet imitáló struktúra és talán a fantázia dekorokhoz illenek a gyöngyprégelt és kristályprégelt felületi kialakítások.

Evo Gloss lapok
EvoGlossÚjdonság a Kastamonu kínálatában a nagyon elegáns megjelenésű, dekoratív Evo Gloss magasfényű termékcsoport, amely magasfényű 0,35 mm vastag PVC fóliával fedett 18 mm vastag MDF lap család.
 

Evo Gloss magasfényű MDF lap

Az Evo Gloss termékek elegáns, magasfényű felületek kialakítására alkalmasak például fürdőkben, konyhákban, dekorációs célokra. A lapok frontfelülete Evogloss magasfényű fóliával borított, míg a hátoldal laminált. A lapok 1220 x 2800 mm méretben és 8, 16, 18 mm vastagságban rendelhetőek, de nagyobb tételek esetén egyedi méretekre is van lehetőség. A lapok jó karcállósággal, könnyű tisztíthatósággal, és egy modern tükröződő felületi tulajdonsággal emelkednek ki a hasonló termékek kínálatából. Egyedül a hőhatásokra kell figyelmi a beépítésénél, mivel 70°C felett a felület károsodhat.

Kastamonu forgácslapok, bútorlapok

Tekintse meg a Kastamonu cég bemutatkozó videóját!

kastamonu

bútorlap

laminált forgácslap

munkalap

EvoGloss

mdf

Oszd meg ismerőseiddel:
Friss híreinkből
2018-10-18
Konyhai munkapultok és kültéri bútorok kompaktlemezből, 3 új felülettel
Három új felülettel bővült a Fundermax termékkínálata, amellyel ismét bővült a kompaktlemez termékválasztéka. Az új felületek: Saxum (SX), Enduro (NN) és a Strato (NO). Ezek a felületek új dimenziót nyitottak mind tapintás, mind külső megjelenés területén. 
2018-09-03
Aktuális állásajánlataink
Tekintse meg legfrissebb állásajánlatainkat és jelentkezzen minél hamarabb. Az egyes munkakörök részleteit és a jelentkezés módját, az adott pozíció nevére kattintva tekintheti meg. 
2018-07-11
Lechner beszállítói nap 2018. július 18-án, szerdán.
Beszállítói napunk következő résztvevője a Lechner Hungary Kft. lesz jelen 2018. július 18-án, szerdán 8-16 óráig székesfehérvári üzletünkben. Újdonságok és ismertetők munkapultokkal kapcsolatosan, egyenesen a forgalmazótól.  Ezen a napon rendelt és vásárolt Lechner termékekre 10% kedvezmény jár!
Hírlevél feliratkozás
Kérjük adja meg nevét és e-mail címét, hogy mindig értesülhessen a legfrissebb információkról, akciókról!
Kérjük, pipálja ki az alábbi mezőt!
Hol talál meg minket?
ER-FA 2000 Kft.
Cím: 8060 Mór, Asztalos u. 3.
Telefon: (+36) 22 / 563 750
Fax: (+36) 22 / 563 759
Szabászat: (+36) 22 / 563 760
ER-FA 2000 Kft.
Cím: 8000 Székesfehérvár,
Szent Flórián körút, Zámolyi út sarok
Telefon: (+36) 22 / 512 001
Fax: (+36) 22 / 512 009

© 2018. ERFA ● Minden jog fenntartva!