Bútoralapanyag és bútorkellék kereskedelem

Kérdése van?

+36-22/563-750 ● info@erfa.hu

Blum AVENTOS HK-XS felnyílóajtó-vasalat

Blum felnyíló ajtó vasalat
2017-07-19
Blum AVENTOS HK-XS felnyílóajtó-vasalat

A belsőépítészet, a bútorgyártás már régóta kötelező kellékei a felnyiló ajtó megoldások, amelyek a tér optimális kihasználása, a praktikusság és mozgáskomfort területén egyedülálló megoldásnak számítanak. A Blumnál az AVENTOS felnyíló ajtó vasalat család feladata a bútorgyártók ezírányú kihívásaira a megfelelő és csattanós vasalat válasz megadása.

 

A Blum AVENTOS felnyíló vasalatok biztosítják a magas szintű mozgáskomfortot, legyen szó konyhabútorról, fürdőszobabútorról, vagy más lakótér szekrény, vagy tároló megoldásáról. Az AVENTOS vasalatcsalád könnyedén megbírkózik a kicsi és a komolyabb méretű felnyíló ajtókkal, az ajtók még nagyobb ajtólapsúly esetén is könnyedén nyílnak. A felhasználó, a bútor tárolórekesz funkcióját nap mint nap igénybevevő bútorhasználó mozgástere és a fej feletti tere mindig szabadon marad. A Blum AVENTOS felnyíló vasalat család több típusa, verziója érhető el, amelyek funkcióban, teherbírásban, beépítési lehetőségeiben térnek el egymástól, lefedve a bútorgyártók széles igényeit.

Blum AVENTOS HK-XS felnyílóajtó-vasalat

Blum AVENTOS HK-XS
A praktikus Blum AVENTOS vasalatAz AVENTOS HK-XS egy minden igényt kielégítő vasalat magas és felsőszekrények kis felnyíló ajtajaihoz, amely keskeny beépítési módjának köszönhetően nagy játékteret nyit meg. Ezáltal kis belső mélységű korpuszok is komfortosan kialakíthatók, pl. a páraelszívó felett a konyhában vagy a mosdó felett a fürdőben. A szimmetrikus erőhordozó egyoldalon és kétoldalon is alkalmazható. A két oldali használattal a nagyobb, nehéz előlapok is kivitelezhetők.

A HK-XS Blum vasalat csekély beépítési mélységének köszönhetően ideális megoldás lehet konyhában a páraelszívó feletti tér optimális kihasználásában, vagy a  fűrdőszobában kis mélységű felsőszekrényekhez, pl. a mosdó felett.
Ezen megoldás további paraktikus előnye, hogy az itt  tárolt dolgok
áttekinthetőek és gyorsan kézre esnek.

Blum AVENTOS HK-XS vasalatA Blum AVENTOS HK-XS vasalat főbb jellemzői:
 

  • 240 mm-től 600 mm korpuszmagasságig
  • Belső mélység min. 100 mm-től
  • Párkányléc esetén is alkalmazható
  • Erőhordozók és előlaprögzítők szimmetrikusan használhatók
  • Fa és alukeretes előlapokhoz is alkalmas
  • TIP-ON vasalattal is kapható
  • Gyors szerelhetőség, egyszerű pontos beállíthatóság
     

Egyszerű, gyors szerelhetőség
Egyszerű vasalat beállításAz AVENTOS HK-XS alkatrészei egyszerűen és szinte szerszám nélkül összeszerelhetők és gyorsan rögzíthetőek a korpuson illetve a vasalat beállítása is gyerekjáték. Az erőhordozók korpuszra rögzítéséhez különböző rögzítési módok állnak rendelkezésre. Függetlenül az előlap vastagságától vagy anyagától, a rögzítési pozíciók mindig azonosak maradnak. Az erőhordozónak az előlap súlyához és méretéhez való pontos beállításával, az AVENTOS HK-XS mindig megbízhatóan nyit, zár és megáll. Az AVENTOS HK-XS esetében az előlap kiegyensúlyozása egy a vasalaton elől lévő, könnyen hozzáférhető állítócsavarral lehetséges, ahol egy a vasalaton leolvasható skála is segíti a  precíz beállítást. CLIP top BLUMOTION kivetőpánttal kombinálva az AVENTOS HK-XS vasalat finoman és halkan záródik.

blum

felnyíló-ajtó

vasalat

aventos

konyha vasalat

Oszd meg ismerőseiddel:
Friss híreinkből
2018-11-08
Őszi szakmai nap, 2018. november 23-án, Székesfehérváron!
Az őszi szakmai napunk 2018 november 23-án, pénteken kerül megrendezésre, a már megszokott helyszínen, székesfehérvári üzletünkben, 9-17 óráig. A nap folyamán szakmai programok, bemutatók és konzultációs lehetőségek várják kedves vendégeinket.
2018-10-18
Konyhai munkapultok és kültéri bútorok kompaktlemezből, 3 új felülettel
Három új felülettel bővült a Fundermax termékkínálata, amellyel ismét bővült a kompaktlemez termékválasztéka. Az új felületek: Saxum (SX), Enduro (NN) és a Strato (NO). Ezek a felületek új dimenziót nyitottak mind tapintás, mind külső megjelenés területén. 
2018-09-03
Aktuális állásajánlataink
Tekintse meg legfrissebb állásajánlatainkat és jelentkezzen minél hamarabb. Az egyes munkakörök részleteit és a jelentkezés módját, az adott pozíció nevére kattintva tekintheti meg. 
Hírlevél feliratkozás
Kérjük adja meg nevét és e-mail címét, hogy mindig értesülhessen a legfrissebb információkról, akciókról!
Kérjük, pipálja ki az alábbi mezőt!
Hol talál meg minket?
ER-FA 2000 Kft.
Cím: 8060 Mór, Asztalos u. 3.
Telefon: (+36) 22 / 563 750
Fax: (+36) 22 / 563 759
Szabászat: (+36) 22 / 563 760
ER-FA 2000 Kft.
Cím: 8000 Székesfehérvár,
Szent Flórián körút, Zámolyi út sarok
Telefon: (+36) 22 / 512 001
Fax: (+36) 22 / 512 009

© 2018. ERFA ● Minden jog fenntartva!