Bútoralapanyag és bútorkellék kereskedelem

Kérdése van?

+36-22/563-750 ● info@erfa.hu

Blum AVENTOS HK-XS felnyílóajtó-vasalat

Blum felnyíló ajtó vasalat
2017-07-19
Blum AVENTOS HK-XS felnyílóajtó-vasalat

A belsőépítészet, a bútorgyártás már régóta kötelező kellékei a felnyíló ajtó megoldások, amelyek a tér optimális kihasználása, a praktikusság és mozgáskomfort területén egyedülálló megoldásnak számítanak. A Blumnál az AVENTOS felnyíló ajtó vasalat család feladata a bútor gyártók ez irányú kihívásaira a megfelelő és csattanós vasalat válasz megadása.

 

A Blum AVENTOS felnyíló vasalatok biztosítják a magas szintű mozgáskomfortot, legyen szó konyhabútorról, fürdőszobabútorról, vagy más lakótér szekrény, vagy tároló megoldásáról. Az AVENTOS vasalatcsalád könnyedén megbirkózik a kicsi és a komolyabb méretű felnyíló ajtókkal, az ajtók még nagyobb ajtólap súly esetén is könnyedén nyílnak. A felhasználó, a bútor tároló rekesz funkcióját nap mint nap igénybevevő bútorhasználó mozgástere és a fej feletti tere mindig szabadon marad. A Blum AVENTOS felnyíló vasalat család több típusa, verziója érhető el, amelyek funkcióban, teherbírásban, beépítési lehetőségeiben térnek el egymástól, lefedve a bútor gyártók széles igényeit.

Blum AVENTOS HK-XS felnyílóajtó-vasalat

Blum AVENTOS HK-XS
A praktikus Blum AVENTOS vasalatAz AVENTOS HK-XS egy minden igényt kielégítő vasalat magas és felsőszekrények kis felnyíló ajtóihoz, amely keskeny beépítési módjának köszönhetően nagy játékteret nyit meg. Ezáltal kis belső mélységű korpuszok is komfortosan kialakíthatók, pl. a páraelszívó felett a konyhában vagy a mosdó felett a fürdőben. A szimmetrikus erőhordozó egy oldalon és két oldalon is alkalmazható. A kétoldali használattal a nagyobb, nehéz előlapok is kivitelezhetők.

A HK-XS Blum vasalat csekély beépítési mélységének köszönhetően ideális megoldás lehet konyhában a páraelszívó feletti tér optimális kihasználásában, vagy a  fürdőszobában kis mélységű felsőszekrényekhez, pl. a mosdó felett.
Ezen megoldás további praktikus előnye, hogy az itt tárolt dolgok
áttekinthetőek és gyorsan kézre esnek.

Blum AVENTOS HK-XS vasalatA Blum AVENTOS HK-XS vasalat főbb jellemzői:
 

  • 240 mm-től 600 mm korpuszmagasságig
  • Belső mélység min. 100 mm-től
  • Párkányléc esetén is alkalmazható
  • Erőhordozók és előlaprögzítők szimmetrikusan használhatók
  • Fa és alukeretes előlapokhoz is alkalmas
  • TIP-ON vasalattal is kapható
  • Gyors szerelhetőség, egyszerű pontos beállíthatóság
     

Egyszerű, gyors szerelhetőség
Egyszerű vasalat beállításAz AVENTOS HK-XS alkatrészei egyszerűen és szinte szerszám nélkül összeszerelhetők és gyorsan rögzíthetőek a korpuszon illetve a vasalat beállítása is gyerekjáték. Az erőhordozók korpuszra rögzítéséhez különböző rögzítési módok állnak rendelkezésre. Függetlenül az előlap vastagságától vagy anyagától, a rögzítési pozíciók mindig azonosak maradnak. Az erőhordozónak az előlap súlyához és méretéhez való pontos beállításával, az AVENTOS HK-XS mindig megbízhatóan nyit, zár és megáll. Az AVENTOS HK-XS esetében az előlap kiegyensúlyozása egy a vasalaton elől lévő, könnyen hozzáférhető állítócsavarral lehetséges, ahol egy a vasalaton leolvasható skála is segíti a  precíz beállítást. CLIP top BLUMOTION kivető pánttal kombinálva az AVENTOS HK-XS vasalat finoman és halkan záródik.

blum

felnyíló-ajtó

vasalat

aventos

konyha vasalat

Oszd meg ismerőseiddel:
Friss híreinkből
2019-02-15
Blum Tandembox Antaro fiókcsomagok
Elérhetővé váltak webshopunkban a komplett Tandembox Antaro fiók szettek. Nincs szükség a fiók alkatrészeit egyesével kiválasztania, elég ha a kívánt méretű fiókot megrendeli. 
2019-02-11
Kiemelt és megújult termékeink a Forest kínálatából!
Tekintse meg kiemelt és megújult világítástechnikai, valamint bútorzár termékeinket az Forest kínálatából. 
2018-11-20
10% kedvezmény egyes egész és szabott bútorlapok árából!
10% kedvezmény az alább megjelölt egész és szabott bútorlapok árából! Az akció 2018. november 20-tól 2018. december 31-ig tart.
Hírlevél feliratkozás
Kérjük adja meg nevét és e-mail címét, hogy mindig értesülhessen a legfrissebb információkról, akciókról!
Kérjük, pipálja ki az alábbi mezőt!
Hol talál meg minket?
ER-FA 2000 Kft.
Cím: 8060 Mór, Asztalos u. 3.
Telefon: (+36) 22 / 563 750
Fax: (+36) 22 / 563 759
Szabászat: (+36) 22 / 563 760
ER-FA 2000 Kft.
Cím: 8000 Székesfehérvár,
Szent Flórián körút, Zámolyi út sarok
Telefon: (+36) 22 / 512 001
Fax: (+36) 22 / 512 009

© 2018. ERFA ● Minden jog fenntartva!