flash_left
title
0 db termék
0,00 Ft
1347 db
Kosár tartalma:
Pénztár:
Akciós termékek:
Bútorgyártás > Konyhabútor

"lételem a kényelem"

Lévén a konyha egyszerre lakótér és munkaterület berendezésének nem csupán esztétikusnak, de mindenek előtt funkcionálisnak kell lennie.
Célunk, hogy Önnek legyen elképzelése klasszikus elegáns, vagy modern egy tökéletes hely kihasználással és fejlett technológiával bíró konyhát készítsünk. Faipari szakmérnökeink számítógépes látványterv készítéssel, önökkel együtt tervezve segítik a legjobb megoldások kiválasztását. Az összes konyhai bútorstílust akár rusztikus tömörfa, vagy furnéros felületektől a vákumfóliás felületeken át a legmodernebb fém és üveg felületekig megvalósítjuk. Ötletekkel minden tudó tárolási rendszerekkel, a legkényelmesebb megoldásokkal tesszük használhatóvá és élhetővé a rendelkezésre álló teret. Forgalmazzuk az összes konyhai gépet és kiegészítőket. Az osztrák Blum cég örök garanciális fiókrendszerei pántjai vasalatai rejtőznek a szemétgyönyörködtető felületek mögött.
Bemutatótermünkben szakértő kollégáink segítenek a legújabb elrendezési ötletek, és új tárolási módszerek kiválasztásában.