Bútoralapanyag és bútorkellék kereskedelem

Kérdése van?

+36-22/563-750 ● info@erfa.hu

Hatalmas beltéri ajtóválasztékkal állunk rendelkezésére!

Hatalmas beltéri ajtóválasztékkal állunk rendelkezésére!
2018-06-06
Hatalmas beltéri ajtóválaszték a kínálatunkban!

Beltéri ajtók széles választékban érhetők el üzleteinkben. A változatos színeken kívül, különböző mintákból és díszítési elemekből állíthatja össze teljesen egyedi ajtaját, ízlésének megfelelően. 

 

 

Laminált CPL (Continous Pressing Laminate)

A piac igényeinek megfelelően nagy színválasztékban és a funkciókhoz igazodva többféle kivitellel készülő felület. A CPL felület gyártásakor a gyantát egy nagy hengerrel, folyamatosan préselik a hordozófelületre. A CPL termékek lapja és tokja teljesen egységes borítást kaphat, ami esztétikai és tartóssági szempontok szerint is kiemeli a piacon kapható más CPL néven árult ajtók közül.


 

Festett MDF

RAL színskálaA mai festett ajtók másképp készülnek, mint a régi, helyszínen mázoltak. A festett ajtók például, alapfólia és alapozó festés után, festőkamrában, festékszórós technikával nyerik el végső, kifinomult formájukat. Természetesen nem csak a megszokott fehér színben, hanem a RAL színskála bármelyik árnyalatában kérhető. 

 

 

 

A HPL (High Pressure Laminate) a forgalomban lévő felületek legkeményebbike. Kifejezetten erős igénybevételű nyílászárók esetén használjuk (nedvestéri helyiségek, közintézmények stb.).

Több, mint 30 féle elérhető szín

Laminált beltéri ajtaját több mint 30 szín, a festett MDF-et pedig a RAL színskála összes árnyalata közül választhatja ki. Továbbá még egyedibbé teheti ajtaját többféleképpen is, mint például teli, többszínű, fém-, illetve mintaintarziás, vázkeretes, edzett és síküveges, kisüveges, valamint rátétléces megoldásokkal. Abban az esetben, ha speciális tulajdonságúra lenne szüksége kínálatunkban találhatók hang- illetve, tűzgátlós, klímabetétes, nedvestéri, valamint ólombetétes röntgen ajtók is. 

 

Amennyiben további információkra lenne szüksége, tekintse meg beltéri ajtó katalógusunkat, vagy látogasson el üzleteink valamelyikébe és bemutatótermeinkben megtekinthetik a kiállított ajtókat. 

Beltéri ajtók termékkatalógus


Katalógus letöltése

 

Érdeklődni lehet a következő e-mail címen: bemutatoterem@erfa.hu

 


Ha Ön már megrendelte egyedi ajtaját kérjük, olvassa el figyelmesen a következő tájékoztatót: Beltéri ajtó tájékoztató

 

beltéri ajtók

katalógus

cpl

hpl

mdf

hatalmas színválaszték

Oszd meg ismerőseiddel:
Friss híreinkből
2018-11-20
10% kedvezmény egyes egész és szabott bútorlapok árából!
10% kedvezmény az alább megjelölt egész és szabott bútorlapok árából! Az akció 2018. november 20-tól 2018. december 31-ig tart.
2018-11-08
Őszi szakmai nap, 2018. november 23-án, Székesfehérváron!
Az őszi szakmai napunk 2018 november 23-án, pénteken kerül megrendezésre, a már megszokott helyszínen, székesfehérvári üzletünkben, 9-17 óráig. A nap folyamán szakmai programok, bemutatók és konzultációs lehetőségek várják kedves vendégeinket.
2018-10-18
Konyhai munkapultok és kültéri bútorok kompaktlemezből, 3 új felülettel
Három új felülettel bővült a Fundermax termékkínálata, amellyel ismét bővült a kompaktlemez termékválasztéka. Az új felületek: Saxum (SX), Enduro (NN) és a Strato (NO). Ezek a felületek új dimenziót nyitottak mind tapintás, mind külső megjelenés területén. 
Hírlevél feliratkozás
Kérjük adja meg nevét és e-mail címét, hogy mindig értesülhessen a legfrissebb információkról, akciókról!
Kérjük, pipálja ki az alábbi mezőt!
Hol talál meg minket?
ER-FA 2000 Kft.
Cím: 8060 Mór, Asztalos u. 3.
Telefon: (+36) 22 / 563 750
Fax: (+36) 22 / 563 759
Szabászat: (+36) 22 / 563 760
ER-FA 2000 Kft.
Cím: 8000 Székesfehérvár,
Szent Flórián körút, Zámolyi út sarok
Telefon: (+36) 22 / 512 001
Fax: (+36) 22 / 512 009

© 2018. ERFA ● Minden jog fenntartva!