Bútoralapanyag és bútorkellék kereskedelem

Kérdése van?

+36-22/563-750 ● info@erfa.hu

Hatalmas beltéri ajtóválasztékkal állunk rendelkezésére!

Hatalmas beltéri ajtóválasztékkal állunk rendelkezésére!
2018-06-06
Hatalmas beltéri ajtóválaszték a kínálatunkban!

Beltéri ajtók széles választékban érhetők el üzleteinkben. A változatos színeken kívül, különböző mintákból és díszítési elemekből állíthatja össze teljesen egyedi ajtaját, ízlésének megfelelően. 

 

 

Laminált CPL (Continous Pressing Laminate)

A piac igényeinek megfelelően nagy színválasztékban és a funkciókhoz igazodva többféle kivitellel készülő felület. A CPL felület gyártásakor a gyantát egy nagy hengerrel, folyamatosan préselik a hordozófelületre. A CPL termékek lapja és tokja teljesen egységes borítást kaphat, ami esztétikai és tartóssági szempontok szerint is kiemeli a piacon kapható más CPL néven árult ajtók közül.


 

Festett MDF

RAL színskálaA mai festett ajtók másképp készülnek, mint a régi, helyszínen mázoltak. A festett ajtók például, alapfólia és alapozó festés után, festőkamrában, festékszórós technikával nyerik el végső, kifinomult formájukat. Természetesen nem csak a megszokott fehér színben, hanem a RAL színskála bármelyik árnyalatában kérhető. 

 

 

 

A HPL (High Pressure Laminate) a forgalomban lévő felületek legkeményebbike. Kifejezetten erős igénybevételű nyílászárók esetén használjuk (nedvestéri helyiségek, közintézmények stb.).

Több, mint 30 féle elérhető szín

Laminált beltéri ajtaját több mint 30 szín, a festett MDF-et pedig a RAL színskála összes árnyalata közül választhatja ki. Továbbá még egyedibbé teheti ajtaját többféleképpen is, mint például teli, többszínű, fém-, illetve mintaintarziás, vázkeretes, edzett és síküveges, kisüveges, valamint rátétléces megoldásokkal. Abban az esetben, ha speciális tulajdonságúra lenne szüksége kínálatunkban találhatók hang- illetve, tűzgátlós, klímabetétes, nedvestéri, valamint ólombetétes röntgen ajtók is. 

 

Amennyiben további információkra lenne szüksége, tekintse meg beltéri ajtó katalógusunkat, vagy látogasson el üzleteink valamelyikébe és bemutatótermeinkben megtekinthetik a kiállított ajtókat. 

Beltéri ajtók termékkatalógus


Katalógus letöltése

 

Érdeklődni lehet a következő e-mail címen: bemutatoterem@erfa.hu

 


Ha Ön már megrendelte egyedi ajtaját kérjük, olvassa el figyelmesen a következő tájékoztatót: Beltéri ajtó tájékoztató

 

beltéri ajtók

katalógus

cpl

hpl

mdf

hatalmas színválaszték

Oszd meg ismerőseiddel:
Friss híreinkből
2018-08-14
Aktuális állásajánlataink
Tekintse meg legfrissebb állásajánlatainkat és jelentkezzen minél hamarabb. Az egyes munkakörök részleteit és a jelentkezés módját, az adott pozíció nevére kattintva tekintheti meg. 
2018-07-11
Lechner beszállítói nap 2018. július 18-án, szerdán.
Beszállítói napunk következő résztvevője a Lechner Hungary Kft. lesz jelen 2018. július 18-án, szerdán 8-16 óráig székesfehérvári üzletünkben. Újdonságok és ismertetők munkapultokkal kapcsolatosan, egyenesen a forgalmazótól.  Ezen a napon rendelt és vásárolt Lechner termékekre 10% kedvezmény jár!
2018-06-12
Új szuper fényes és szuper matt felületű bútorlapok a kínálatunkban!
Új szuper fényes és szuper matt felületű Fundermax és Pfleiderer bútorlapok érhetők el kínálatunkban, raktárkészletről. Az új felületek legfőbb jellemzői: dekoratív és modern stílus, dekorral való tökéletes színazonosság, egyszerű és könnyű megmunkálhatóság, strapabíró felület, mely nehézség nélkül tisztítható. 
Hírlevél feliratkozás
Kérjük adja meg nevét és e-mail címét, hogy mindig értesülhessen a legfrissebb információkról, akciókról!
Kérjük, pipálja ki az alábbi mezőt!
Hol talál meg minket?
ER-FA 2000 Kft.
Cím: 8060 Mór, Asztalos u. 3.
Telefon: (+36) 22 / 563 750
Fax: (+36) 22 / 563 759
Szabászat: +36 22 / 563 760
ER-FA 2000 Kft.
Cím: 8000 Székesfehérvár,
Szent Flórián körút, Zámolyi út sarok
Telefon: (+36) 22 / 512 001
Fax: (+36) 22 / 512 009

© 2018. ERFA ● Minden jog fenntartva!